INTENSIvos 2022

ramonroig summermeeting

info summer
INFO TALLER EN VALENCIA CLIKA IG: AQUI inscripciones +info: info@lacasadelviento.net

Llenguatge Físic (CI)

Taller Dansa Improvisació principis CI

Quan analitzem els canvis, les mecàniques i les dinàmiques del pes, podem captar els ritmes que es generen i percebre la musicalitat de cada dansa.

Atorgant-los qualitats especifiques i definint els extrems oposats de cada gest, podem generar rols durant la dansa que ens portin a un diàleg viu i interessant.

Moviment pendular, suspensió, retorn, contracció, expansió, espiral… Aprofundir en la mecànica del moviment per descobrir la dramatúrgia implícita a cada acció.

Transitar entre la intenció i l’escolta, entre la inèrcia i la direcció, entre la pressió i el suport… basant el nostre llenguatge físic en la claredat de l’alternança, tant al propi cos com a les dinàmiques que apareixen al duo.

Mantinc els meus ulls oberts per percebre la llum, no només per veure, sinó també per escoltar. D’aquesta manera, la informació actua en el meu cos com a suport, generant una resposta eficaç i sensible, no mental ni condicionada socialment.

Sintonitzant-me amb el tot des de la meva atenció física, formant part i la trobada de la natura, fins a desaparèixer-hi.